Bemutatkozás

A Kalandpark-Zalacsány egyedülálló kalandokat, izgalmas szórakozási lehetőségeket kínál az ide látogatóknak, a környéken pihenő, nyaraló vendégeknek. Könnyen megközelíthető, a területen ingyenes parkolási lehetőség van a gépjárművek számára.

Az itt működő hivatalos VI. kategóriájú repülőtérről  lehetőség nyílik a Zalacsányi tó, a Hévízi tó, Keszthely, a Balaton és a környék egyéb természeti csodáinak a levegőből való megtekintésére.

A sétarepülések motoros sárkányrepülővel történnek, Ambrus Szilárd pilótaoktató segítségével. Vállalunk továbbá légi fotózásokat, vadkárfelméréseket, pilótaképzést is.

A Kalandpark területén lehetőség van quad és buggy (más néven terep gokart) vezetésére is. Az itt található gépek kezelése nagyon egyszerű, semmilyen előképzettséget nem igényel, vannak kimondottan gyermekek részére készült járműveink is, melyeket akár 5-6 éves gyerekek is biztonságosan használhatnak.

A kezdők a 400m-es repülőtér területén, az ügyesebbek az erre a célra kialakított kanyargós tereppályán is kipróbálhatják magukat.

Az ősi magyar sport, az íjászat különböző formái is űzhetők a Kalandparkban. Különböző erősségű - a kisgyermekektől a felnőttekig terjedő - hagyományos íjaink mellett az erősebb csigás íjak, és a a profi számszeríjak, nyílpuskák is kipróbálhatóak.

Szeretettel várjuk Kalandparkunkban.

Érdeklődni az alábbi lehetőségek bármelyikén lehet:

E-mail: repcsi90@gmail.com

Telefon: +36 30/937-4640

 

Vissza a kezdőlapra